Kalevala-kalusteiden inspiraation lähteenä on toiminut kotimainen, kansallisromantiikan aikainen kalustemuotoilu yli sadan vuoden takaa. Kodikas mallisto soveltuu perinteikästä tyyliä vaaliviin yksityiskoteihin sekä esimerkiksi ikäihmisten palvelutaloihin, joiden sisustuksessa vaalitaan perinteikästä estetiikkaa ja nykyaikaista varmuutta, tukevuutta ja kestävyyttä.

Kirjasto sisältää seuraavat objektit: tuoli, pöydät, pöytäryhmät, pystykaappi, kaapistoryhmät, 1,2 ja 3 -oviset lipastot sekä sängyt.

Kirjastosta toteutettiin suunnittelijoille täydellinen kokonaisuus neljälle eri ohjelmistolle: ArchiCAD, AutoCAD, Revit ja SketchUp. Toteutuksessa käytettiin GDL Factoryn kehittämää ohjelmallista formaattien käännös- ja optimointiratkaisua, jolloin alunperin Revit-ohjelmistossa luotua geometriaa voitiin käyttää ArchiCAD-kirjaston lähdemateriaalina laadusta tinkimättä.

Suunnittelija voi valita verhoilumateriaalit joko vapaasti tai kirjastoon sisäänrakennetusta Annala Oy:n valmistamasta Jugend kangasmallistosta. Myös malliston puurunkojen väri on muutettavissa vapaasti, mutta kannattaa tiedustella Kalevala-kalusteelta, mitkä ovat heidän suosituksensa. Vakioväri puulle on valkoinen.

Kirjaston toteutuksen lähtökohdat

  • Kustannustehokkuus laadusta tinkimättä
  • Kirjastot neljälle yleisimmälle CAD-alustalle
  • Realistisuus visualisoinneissa
  • ArchiCAD-kirjaston Yhteensopivuus ilmaisen BIMcomponents.com -objektisivuston kanssa
  • Vakiomateriaalit ja niiden vaihtaminen vapaavalintaisiin materiaaleihin

Käyttöliittymäikkuna

Helppokäyttöiset tuoteasetukset / Kalusteryhmä 1800×900

Lataukset