https://www.gdlfactory.fi/wp-content/uploads/2021/02/JAMITO-GDL-KIRJASTO-ARCHICAD_16_2.mp4
Video: Jamito ArchiCAD-kirjaston toiminnallinen esittely

Jamito Oy:n ArchiCAD 16+ versioille tarkoitettu GDL-kirjasto sisältää kattavan valikoiman julkisiin tiloihin tarkoitettuja kenkätelineitä, naulakoita ja pukemispenkkejä. #avainlippu #sinivalkoinenvalinta

Kirjaston toteutuksessa kantavana ajatuksena oli intuitiiviset toiminnot tuotteiden valitsemiseksi ja muokkaamiseksi eri näkymissä. 3D-esitystarkkuuksia on tarjolla jopa neljä eri tarkkuutta suunnittelun eri vaiheet huomioiden aina tilankäytön luonnostelusta visualisointiin.

Käyttöliittymäikkunasta löytyy kuvalliset tuotevalinnat sekä säädöt mitoille ja materiaaleille. Tiedot-välilehdeltä löytyvät tuotteen lisätiedot ja TALO 2000 -hankenimikkeistön mukaiset luokitukset.

Kuva: Käyttöliittymäikkunan asetukset ja tietosisältö

Käyttöliittymäikkunasta löytyvät myös 2D- ja 3D-esitysten säädöt sekä luonnollisesti yrityksen yhteystiedot sekä linkki tuotesivulle.

Objektit ilmoittavat myös laskennallisen kenkäparimäärän muokattaessa mittoja tai hyllymääriä tartuntapisteiden avulla. Tämä helpottaa suunnittelijaa täyttämään pukeutumistilojen käyttäjäkapasiteettivaatimukset.

Kuva: Suunnittelun avuksi laskennallinen kenkäparien määrä lisätietona

Tuotteet ja tuotevalinnat sekä kappalemäärät löytyvät näppärästi Määräluettelot / Nimikkeet / Peruslista -näkymän kautta, jolloin mm. tarjouspyynnön laatiminen on helppoa.

Kuva: Määräluettelo

Kirjasto on ladattavissa Jamito Oy:n sivuilta. Objektit löytyvät myös BIMcomponents.com -portaalista, jonka sisältöä voidaan hakea suoraan ArchiCADin omilla hakutyökaluilla.

www.jamito.fi