LoOok Industries -kalusteet ovat suomalaista designia ja tarjoavat mieltärentouttavaa tunnelmaa vastapainoksi nykyajan hektisyydelle niin toimistoissa kuin julkisissa tiloissa. Muodot ja innostavat värivaihtoehdot tarjoavat suunnittelijoille leikkikentän, jossa tavanomaisuutta ei tunneta.

LoOok on myös suunnittelijaystävällinen tarjotessaan tuotteensa monessa eri 3D-formaatissa eri suunnitteluohjelmistoille; ArchiCAD, Revit, SketchUp ja AutoCAD. GDL Factoryn kehittämä moniformaatti-prosessi mahdollisti tässäkin projektissa kaikki nämä formaatit kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Nykyaikana suunnittelijoille kannattaa tarjota BIM-suunnitteluaineisto useassa eri formaatissa, jos mitään teknisiä esteitä ei ole. Täten suunnittelijat ovat samalla viivalla riippumatta käyttämästään suunnitteluohjelmistosta.

Kirjastot sisältävät kaikki LoOok Industriesin tuotteet ja niiden pintamateriaalit. ArchiCAD käyttöliittymäikkunan etusivulla valitaan materiaalit ja seuraavalla sivulla säädetään 2D- ja 3D-ominaisuudet tarpeen mukaan. Hyvin yksinkertaista suunnittelijalle.

Kirjaston yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on laadukkaat geometriat, jotka mahdollistavat näyttävät ja realistiset visualisoinnit. Geometriat on toteutettu “single source” -periaatteella. GDL Factoryn moniformaatti-prosessin missään vaiheessa ei tehdä samaa työtä uudelleen, vaan jokainen työvaihe eri formaatteineen tuo lisäarvoa kokonaisuuden kannalta.

Käyttöliittymäikkuna

BULLDOG sohvatuoli – Materiaalien valinnat “LoOoK Fabric” ja “LoOoK colour” vaihtoehdoista
2D- ja 3D-säädöt sekä yksinkertainen 3D-esitys

Lataukset

Tällä hetkellä kirjastot eivät ole julkisessa jakelussa, eli suunnittelijan täytyy olla suoraan yhteydessä LoOoK Industries:iin ja tiedustella kirjastojen latausmahdollisuuksista.