Talopesulat Oy toimittaa kiinteistöpesuloihin ja kuivaushuoneisiin Talpet-pesulakoneita, -laitteita ja -kalusteita, joista suuri osa on valmistettu Suomessa. Kattavasta Talpet-tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa tarvittavat tuotteet.

ArchiCAD 16+ versioille tarkoitettu GDL-kirjasto pitää sisällään kaikki kiinteistöpesuloiden ja kuivaushuoneiden suunnitteluun tarvittavat tuotteet sekä kahdeksan eri tarkoitukseen sopivaa malliratkaisua tuotevalintoineen. Malliratkaisut helpottavat suunnittelijan työtä merkittävästi, mutta ne eivät estä mukauttamasta suunnitelmaa tarpeen mukaan.

ArchiCADistä voidaan listata kaikki valitut Talpet-tuotteet kirjastoon toteutetun määrälaskennan avulla tarjouspyynnön liitteeksi. Kts. määräluettelo ylläolevasta visualisoinnista, Talpet talopesula – Malliratkaisu 2A:n sisällöstä alla:

Käyttöliittymäikkuna

Kaikki kirjaston tuotteet eri kokoonpanoineen ja lisävarusteineen löytyvät yhden objektin kautta, eikä suunnittelijan tarvitse etsiä tuotteita erillisistä tiedostokansioista. Tuotteet on jaettu omiin kategorioihinsa, joiden alta löytyvät tuotemallit ja niiden eri kokoonpanot lisävarusteineen ja erityistietoineen.

Hierarkinen tuotevalinta: Kategoria –> Malli –> Kokoonpano –> Lisävarustelu –> Erityistiedot

Suunnitteluprojektissa on hyvä myös tarkistaa olennaisia tuotetietoja mm. sähköön, vesiliitäntöihin ja vedenpoistoon liittyvissä asioissa. Nämä tiedot on tarjolla suoraan valitun kokoonpanon kaikista tuotteista Tuotetiedot-sivulla.

Kaikista valitun kokoonpanon tuotteista löytyy valmiina laajat tuotetiedot

Lataukset

Talpet BIM-materiaalit löytyvät yrityksen verkkosivuilta. Pääset sinne alla olevasta linkistä.